Pagini

joi, 12 iulie 2012

Feminine Handmade Greeting Cards

Ca o compensare pentru postarea trecuta, va prezint si cele cateva felicitari, create intre timp, pentru prietene si colege in special. De aceasta data decuparile sunt ceva mai speciale iar elementele de decor au cate ceva in comun. Sunt folosite cartoane speciale, decupari, embosari, paper roses.

Pentru Cris, o prietena din Belgia, am creat o felicitare in stil Shabby Chic:Aceasta felicitare delicata, in nuante de roz, argintiu, alb imi aduce aminte de clinchetul delicat al clopoteilor... este pentru o prietena profesoara, in semn de multumire pentru ajutor...
Pentru Manuela, o prietena veche si draga, iubitoare de flori si fluturi, ceva mai special.Ultima felicitare imi aduce aminte de primavara, cat de vesela, insorita si ciripitoare este persoana careia i-am dedicat-o. Roz, verde, crem, flori si fluturi, ce mai, e clar primavara....Feminine Handmade Greeting Cards - special created for my friends & colleagues. I used special cardstock, emboss, die-cuts, paper roses, ribbons. Very feminine - pink, bordeaux, green, combinations of flowers, butterflies & paper for my dearest & oldest friends.0 comentarii: